Zebra koffer

Met deze stoere Princess Traveller large zebra koffer – 76 cm – 107 liter – reis je helemaal hip en happening de hele wereld over.
Dankzij het ruime formaat van de koffer 76 bij 63 bij 29 en zijn inhoud 107 liter, kan je genoeg kledingsetjes en schoenen meenemen voor je glamoreuze vakantielook.
Want zeg nou zelf, deze koffer is niet bepaald voor de muurbloempjes! Door het aanwezige cijferslot zijn uw spullen te allen tijde veilig.
Let op: het betreft hier geen TSA-slot (Transport Security Administration), dus als u van plan bent om er mee naar de VS te reizen, dan adviseren we u graag een andere koffer met een USA friendly slot.

Licht en sterk
De harde buitenkant van de Princess Traveller zebra koffer is gemaakt van de stevige doch lichte kunststof ABS/PC. Daardoor is je kofferinhoud goed beschermd tegen stoten en andere situaties die voor eventuele schade kunnen zorgen. Hierdoor gaat u zorgeloos op vakantie.

De spannende zebra print op deze hardcase koffer zorgt voor jungle fever. Met een gewicht van slechts 4,0 kg is deze large size trolley bijzonder licht. Tel hier de vier zwenkbare wieltjes bij op en u krijgt een handige koffer met een inhoud van 107 liter die in veel situaties van pas komt. Wilt je liever een grotere of een andere kleur koffer? Bekijk dan ons Princess Traveller assortiment.

Belangrijkste kenmerken
– Large koffer (hardcase)
– 76 x 63 x 29 cm (107 liter)
– 4,0 kg
– Zebra koffer print
– Cijferslot (geen TSA-slot)
– 2 compartimenten
– 4 wielen (360 graden draaibaar)

Bestel nu deze Leopard koffer direct met je eigen design of logo

Ander kleuren

ZEBRA PRINT (L)

GRENADA SPRING FEVER (L)

De Grenada Spring Fever is een sportieve, trendy en lichtgewicht koffer in verschillende kleuren. Het materiaal ABS met shark skin maakt de koffer niet alleen sterk, maar ook nog eens bijzonder licht. Dankzij de 4 ball bearing wielen met 360° draairichting rol je de koffer met gemak voor je uit.

bron

De Grenada (L) is te bestellen met eigen opdruk via

GRENADA SPRING FEVER (L)
EAN8718448062512
SoortHarde koffers
MaatL
KleurGeel
Hoogte78 cm
Breedte (cm)56
Diepte (cm)28
MateriaalABS
Volume (L)105
Gewicht (kg)4,4
SlotGeïntegreerd cijferslot
Ingebouwde weegschaalNee
Uitneembare opladerNee
Wielen4 enkele wielen met 360° draairichting

Grenada Spring Fever

Sumatra Koffer

De Sumatra koffer maakt deel uit van de Princess Traveller Green Collection. Een collectie waarbij de koffers vervaardigd zijn uit RPET waar o.a. drinkflesjes van zijn gemaakt. De schaal van de koffer, de binnenvoering en de rits zijn gemaakt van dit gerecycled materiaal. De koffer heeft een glamoreuze uitstraling vanwege de diamond skin finish, is zeer ruim en voorzien van een geïntegreerd cijferslot. Bovendien is hij enorm sterk & licht.

Kortom de koffer is niet alleen milieuvriendelijk ook zeer gebruiksvriendelijk!

Maak deze koffer extra persoonlijk met je initialen, logo of naam

KOFFER met je eigen Foto laten bedrukken

De eerste proef koffers gemaakt in Duitsland door Rolland DG.
Samen met Princess Traveller
In Duitsland waren we zover dat het duidelijk was dat op deze manier wij een volwaardiger product hebben ontwikkeld die beter is dan fotokoffers.
Vanaf nu zijn de koffer met je eigen foto te bedrukken

Multicopy Diemen en Princess Traveller was het gelukt en wat een fantastisch product 
Wij zijn ook trots dat wij dit product aan u mogen verkopen.
Bestel nu snel op www.printmysuitcase.com

KOFFER met je eigen Foto laten bedrukken

Wilt u als bedrijf ook uw naamsbekendheid vergroten wij hebben de juiste contacten bij zowel Multicopy Diemen als Princess traveller zodat wij ook u daar in kunnen adviseren.

Laat ook uw koffer(s) met je eigen foto of tekst bedrukken